Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Derfor besøker vi LEGOLAND®, igjen og igjen

Den populære fornøyelsesparken LEGOLAND®, som feirer 50-års jubileum i år, tåler tidens tann bedre enn de fleste, og er stadig like populær blant barn og voksne.

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom mer enn 50 år. Opplevelsene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange. Årets nye attraksjon er Battle of the Brick – et spenningsfylt show med levende hester, lansekamp og akrobatiske stunt.

Tenk deg å gå gjennom en verden i miniatyr og oppleve alle de største arkitektoniske attraksjonene på en dag, gjenskapt av rundt 65 millioner legoklosser. I tillegg har den koselige byen Billund masse annet å by på for store og små. 

Fullpakket med moro

LEGOLAND byr på mer enn 55 attraksjoner som fyller oppholdet med lek, latter og moro. Klassikeren Miniland er selve hjertet i denne fornøyelsesparken, der du kan oppleve hele verden i miniversjon før du fortsetter videre gjennom eventyret.

Flyvende Ørn

LEGOREDO® Town har fått seg en stor oppgradering, til glede for barna. Her finner du blant annet Flyvende Ørn, en morsom berg-og-dalbane for de yngste. Flyvende Ørn suser gjennom et imponerende Rocky Mountains inspirert-landskap, hvor de små får en magekriblende tur på ryggen av den flyvende ørnen. Først beveger den seg 11 meter opp i luften, forbi toppen av Ørneklippen. Deretter går det raskt nedover, forbi alle præriens LEGO-dyr, før turen ender trygt ved perrongen.

Den klassiske attraksjonen LEGO® Canoe har også fått en skikkelig oppgradering, her er det bare å glede seg til hvin og skumsprøyt.

Spenningen fortsetter i KNIGHTS KINGDOM der en skummel drage bor i kjelleren på Kongeborgen, og de som er ekstra modige kan ta turen inn til Piratland for å møte sjørøvere og sjøuhyrer. Er du fremdeles sugen på adrenalin, er Haunted House - et stort, hjemsøkt herskapshus som har vært bebodd av gullgravere - noe for deg. En spennende og nervepirrende opplevelse du aldri har opplevd maken til i LEGOLAND.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Spennende aktiviteter

Opplev universet fra Star Wars, gjenskapt med over 5,3 millioner legoklosser – eksklusivt i LEGOLAND. Polar Land er fortsatt den største attraksjonen LEGOLAND noensinne har bygget, og er absolutt en opplevelse du bør få med deg. Og har du is i magen kan du dra på polarekspedisjon om bord på rutsjebanen Polar X-plorer, som har et fem meter langt fall.