Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Derfor besøker vi LEGOLAND®, igjen og igjen

Den populære fornøyelsesparken LEGOLAND®, som feirer 50-års jubileum i år, tåler tidens tann bedre enn de fleste, og er stadig like populær blant barn og voksne.

Parken har mer enn 55 attraksjoner og er en av Europas mest besøkte opplevelsesparker gjennom 50 år. Opplevelsene ligger på rekke og rad, og spisestedene er mange. Årets nye attraksjon er berg-og-dal-banen Flying Eagle. 

Tenk deg å gå gjennom en verden i miniatyr og oppleve alle de største arkitektoniske attraksjonene på en dag, gjenskapt av rundt 65 millioner legoklosser. I tillegg har den koselige byen Billund masse annet å by på for store og små. 

Fullpakket med moro

LEGOLAND byr på mer enn 55 attraksjoner som fyller oppholdet med lek, latter og moro. Og klassikeren Miniland er selvet hjertet i denne fornøyelsesparken, der du kan oppleve hele verden i miniversjon før du fortsetter videre gjennom eventyret.

Bli med på å slå verdensrekorden

Til sommeren fyller parken 50 år og det planlegges en storstilt feiring. Et gigantisk Lego-tårn skal reises. Her får gjestene lov til å delta i byggingen, og være med på å forsøke å slå den gamle verdensrekorden fra Milano i Italia. Den er på hele 35,5 meter.

– Parken skal også få en spennende, ny berg-og-dal-bane for de minste, og mange nye Legomodeller flytter inn, forteller Thomas Bruhn, salgs- og markedssjef i Legoland. Han tipser om at du bør sette av flere dager til å utforske alt familieparken har å by på.

– I dag er Legoland enormt - og du rekker ikke over alt på bare én dag. I høysesongen må du også regne med en del kø, så én dag i parken kan fort bli knapt, sier Bruhn.

Årets nyhet! Flyvende Ørn

Når LEGOLAND® i 2018 fyller 50 år, blir det en stor oppgradering av LEGOREDO® Town. Området utvides blant annet med en splitter ny berg-og-dalbane for de yngste. Flyvende Ørn suser gjennom et imponerende Rocky Mountains inspirert-landskap, hvor de små får en magekriblende tur på ryggen av den flyvende ørnen. Først beveger den seg 11 meter opp i luften, forbi toppen av Ørneklippen. Deretter går det raskt nedover, forbi alle præriens LEGO-dyr, før turen ender trygt ved perrongen.

Den klassiske attraksjonen LEGO® Canoe har også fått en skikkelig oppgradering, her er det bare å glede seg til hvin og skumsprøyt.

Spenningen fortsetter i KNIGHTS KINGDOM der en skummel drage bor i kjelleren på Kongeborgen, og de som er ekstra modige kan ta turen inn til Piratland for å møte sjørøvere og sjøuhyrer. Er du fremdeles sugen på adrenalin, er Haunted House - et stort, hjemsøkt herskapshus som har vært bebodd av gullgravere - noe for deg. En spennende og nervepirrende opplevelse du aldri har opplevd maken til i LEGOLAND.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Spennende aktiviteter

Opplev universet fra Star Wars, gjenskapt med over 5,3 millioner legoklosser – eksklusivt i LEGOLAND. Polar Land er fortsatt den største attraksjonen LEGOLAND noensinne har bygget, og er absolutt en opplevelse du bør få med deg. Og har du is i magen kan du dra på polarekspedisjon om bord på rutsjebanen Polar X-plorer, som har et fem meter langt fall.