Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Finn din indre Ninja i LEGOLAND®.

Dette trekkplasteret i LEGOLAND® ble en verdensnyhet av flere grunner. Ikke bare er det den største investeringen i parkens historie, den inneholder også grensesprengende ny 4D-teknologi og bygger på noen uhyre populære figurer som barna dine sannsynligvis kjenner ut og inn allerede.

5 000 kvadratkilometer med action og moro.

LEGO®-universet er bygget rundt den populære TV-serien NINJAGO® som også finnes i videospill, tegneserier, actionfigurer og mye mer – i tillegg til film.

Selve LEGO NINJAGO® World består av flere arenaer hvor du kan trene opp ninjaferdighetene dine sammen med de kjente karakterene. Her kan du smyge deg forbi laserstråler i Lloyds laserlabyrint, henge som en flue på veggen i Coles klatrevegg, finjustere balanse og reaksjonsevne hos Kai og Jay, alt for å mestre de fire elementene ild, lyn, jord og is i den store NINJAGO®  The Ride – den siste og største arenaen hvor du får kjempe side om side med ninjaene i en interaktiv filmopplevelse i 4D-teknologi.

Danmarks desidert mest populære turistmål har alltid like mye spennende å by på

Disse pakketilbudene til LEGOLAND® Billund Resort inkluderer mer. Fortsatt er LEGOLAND® Danmarks desidert mest populære turistmål. Å gå gjennom en verden i miniatyr og oppleve attraksjoner fra alle verdenshjørner, alt gjenskapt av rundt 60 millioner legoklosser, kan vekke barnet i de fleste av oss.

Likevel er LEGOLAND® så utrolig mye mer! Cowboyer og indianere i LEGOREDO® Town, rutsjebaner og skattejakt i Adventure Land, drager i KNIGHTS KINGDOM, sjøuhyrer i Piratland og gigantiske Polar Land er bare noen av de 55 fantastiske attraksjonene som gjør fornøyelsesparken til et utrolig variert eventyr.

Uansett hva barna interesserer seg for, så finner dere det i LEGOLAND®!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

LEGOLAND® Billund Resort gir hele familien muligheter for å nyte drømmeferien

Det er lett å glemme at en familieferie til LEGOLAND® Billund Resort faktisk har andre opplevelser å friste med enn selve LEGOLAND®. Her har du også nydelige strender, koselig byliv, shopping og spennende kulturhistorie – i tillegg til fantastiske GIVSKUD ZOO og det utrolige badelandet og opplevelsessenteret Lalandia®.

GIVSKUD ZOO fyller 50 år i år, og her kan dere se all verdens eksotiske dyr trygt fra egen bil. Se blant annet den karakteristiske bjørnearten, Brillebjørn, i Europas største anlegg for Brillebjørn, som er årets store nyhet og jubileumsfeiring. Glem heller ikke utstillingen "Tilbake til Istiden", 12 000 m2 med spennende opplevelser for hele familien. Her kan dere kan lære mer om hvordan perioden formet det danske landskapet og ikke minst se modeller av mammutter og andre forhistoriske kjemper.

Lalandia® på sin side har ikke Danmarks mest populære ferieboliger for ingenting. Med badeland og opplevelsestilbud for enhver smak finner dere uten tvil ingrediensene til drømmeferien her. Årets store nyhet er Turbo Racer, en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen.

Bestiller dere reise og opphold med Color Line får dere mer inkludert i prisen og alt tilrettelagt. En enklere, mer bekymringsløs ferie for hele familien skal du lete lenge etter. God tur og god fornøyelse!

Bestill familieferie til LEGOLAND® Billund Resort i dag.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.