Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Familievennlig og praktisk overnatting – like ved LEGOLAND®

LEGOLAND® Holiday Village ligger like ved LEGOLAND, og er en hyggelig liten ferieby for hele familien. Uteområdene er ypperlige for lek og aktiviteter for familiens yngste, og det er lett å finne lekekamerater her. 

Frihet og friluftsliv

LEGOLAND Holiday Village består av enkle hytter og familierom. Områdene rett utenfor døra gjør  det lett å aktivisere smårollingene med lek og nye vennskap i frisk luft.

Her kan man bo som ninjaer i en NINJAGO hytte, eller i en Wild West hytte med ville LEGO dyr som bjørn, ulv og ørn i nabolaget. Alternativt kan hele familien bo som vaskeekte pirater i familierom innredet i sjørøverstil. 

I westernhyttene kan dere late som dere er nybyggere i en liten, enkel tømmerhytte, og leve cowboydrømmen til fulle. Enten dere velger å lage maten selv på det lille kjøkkenet, eller spise i familierestauranten, får dere garantert cowboystemningen i denne lille hyttelandsbyen.

Planlegg dagene etter været og hva dere har lyst til å finne på, og om kvelden kan foreldrene nyte skumringstimen utenfor hytta mens barna sover søtt.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Lev ut sjørøverdrømmen

LEGOLAND Holiday Village tilbyr også temabaserte familierom hvor dere bor som vaskeekte sjørøvere. Sjørøverrommene er designet som skikkelige lugarer, med skattekart, piratflagg og papegøye. Her ligger alt klart for en spennende ferie for hele familien.

I familierommene bor dere komfortabelt og har tilgang til familierestauranten, samt fellesområder med gratis internett og TV-oppholdsrom. 

Velkommen til verdens beste familieferie

Det er store ord – "verdens beste", men det er faktisk det de sier – gjestene som selv har opplevd LEGOLAND® Billund Resort. "Vår beste familieferie noensinne" sier én. "Ferien oversteg alle våre forventninger" sier en annen. Det er nemlig noe spesielt med LEGOLAND, som nå har slått seg sammen med Lalandia®, GIVSKUD ZOO, og hele åtte kommuner, om å realisere en drøm: å skape verdens beste sted for familieferie. Utlev drømmen. Vær viking for en dag, eller prinsesse på et slott. Dra på hvalsafari og opplev verdensarven i Vadehavet eller i honninghjertebyen Christiansfeld. Besøk Nordens elste by, Ribe. Ta deg en shoppingrunde og kjøl deg deretter ned med årets beste dukkert – på en sandstrand i særklasse.

Med så masse aktiviteter å velge mellom er det duket for familiens beste ferie noensinne.

 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Ferien blir enda morsommere med Be Happy Pass

Når du bestiller et opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Color Line, får du et gratis fordelskort med adgang til rabatter, gode tilbud og spesielle opplevelser. Vil du for eksempel prøve Bridgewalking, eller gå bak kulissene og vekke dyrene  i GIVSKUD ZOO? Vil du holde en ugle på armen eller få en tektitt fra et et meteorittnedslag med hjem? Se alle Be Happy Pass-fordelene her.