Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

LEGO® House

Den ultimate LEGO® opplevelsen! Med 25 millioner fargerike klosser og et areal på 12 000 kvadratmeter kan LEGO House friste med opplevelser og aktiviteter for hele familien.

Huset er å finne midt i Billund sentrum, kun en liten spasertur fra Legoland. Dette unike opplevelsessenteret åpnet med brask og bram i september i 2017.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Opplevelser gjennom lek og læring

Dette unike prosjektet føyer seg inn i rekken av Danmarks mest populære trekkplastre. Denne fantastiske attraksjonen byr på uendelige muligheter for lek og læring. Her får LEGO fans i alle aldre den ultimate LEGO opplevelsen året rundt!

Et godt utgangspunkt for besøket er å starte ved Tree of Creativity. Treet er nesten 15 meter høyt og laget av flere enn 6 millioner legoklosser, og er dermed en av verdens største LEGO modeller. I toppetasjen av LEGO House er Masterpiece Gallery. Her kan man se de mest utrolige LEGO modeller, laget av fans fra hele verden. Dette er stedet for å finne inspirasjon for uendelige byggemuligheter!

LEGO House er delt inn i fire interaktive farge-soner med ulike temaer, som utfordrer både voksne og barn. Her kan man bryne seg på alt fra kognitiv og logisk tenking til lek med fokus på følelser og fantasi. Dyktige pedagoger har vært med på å utvikle de ulike sonene i huset, og tanken er at aktivitetene skal fremme kreativitet og at alle skal lære noe av besøket.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Få lunsjen servert av roboter

I tillegg til å oppleve de ulike farge-sonene og utendørs lekeområder, kan besøkende spise på en av husets tre unike restauranter. En av dem er MINI CHEF, en restaurant som hele familien vil elske. Her bygger man bestillinger med legoklosser, skanner figuren, og følger med på tilberedningen ved hjelp av en animasjonsfilm på skjermen ved bordet. Bestillingen sendes på et rullebånd fra kjøkkenet når maten er klar. Det er roboter som deler ut maten, gjemt inni gigantiske legoklosser.

Spesialfordel for Color Lines kunder

LEGO House er en populær attraksjon. Vanligvis må man booke tid for å oppleve alle husets aktiviteter, men ikke når du bestiller opphold og inngangsbilletter gjennom Color Line! Da velger dere kun hvilken dag dere vil komme, og bestemmer selv når på dagen dere vil møte opp.

Inngangsbilletter kan bestilles på colorline.no når du bestiller opphold i LEGOLAND Billund Resort-området.