Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Alt du trenger for en super ferie

Etter en morsom dag i opplevelsessenteret Lalandia® kan dere slappe av i de deilige feriehusene, og tilbringe tid sammen med de dere er aller mest glad i. Velkommen til et paradis av opplevelser!

Rask overfart

Lalandia® i Billund finner dere Skandinavias største badeland, hyggelige kjøpesentere med spennende butikker, familievennlige spisesteder, god underholdning og en mengde morsomme aktiviteter for hele familien.

Og du trenger ikke reise langt for å komme hit, eventyret ligger bare en kort tur unna Norge. Color Line SuperSpeed tar deg behagelig fra Norge til Danmark på mellom tre og fire timer. Båten har to daglige avganger til Hirtshals fra både Larvik og Kristiansand, og herfra er du bare en biltur unna Billund og Lalandia.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Flotte feriehus

Det er ikke uten grunn at Lalandia er Danmarks mest populære feriested. Med totalt 837 feriehus samlet midt i smørøyet av LEGOLAND® Billund Resort, er alt tilrettelagt for at hele familien skal kunne kose seg. Feriehusene finnes i ulike størrelser, med plass til fire, seks eller åtte personer, og alle er moderne og lekkert innredet og har en egen terrasse der hele familien kan slappe av. Reiser dere flere familier sammen, er Lalandia et ypperlig sted å bo. Her bor man nært hverandre med alle fasiliteter og opplevelser i gangavstand.

Feriehusene har eget bad, kjøkken og terrasse. Det finnes også feriehus for deg som ønsker litt ekstra luksus som eget deilig boblebad og velgjørende badstue. Det finnes naturligvis også handikapvennlige feriehus i Lalandia.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Et badeland av dimensjoner – sydlandsk stemning

Skandinavias største badeland, Lalandia Aquadome™, byr på et hav av våte og morsomme opplevelser, og er en av de store fornøyelsene du kan oppleve under ditt opphold i Lalandia.

Bassengene er omringet av palmer, grotter og klipper, som skaper en tropisk følelse i den 10.000 kvadratmeter store vannparken. Og her finner du også Tornadoen, som er Nord-Europas største vannsklie, i tillegg til andre rutsjebaner av ulike størrelser.

Årets store nyhet er Turbo Racer – en lynrask vannsklie som virkelig får det til å kile i magen. Turen starter høyt oppe i Aquadome, og med de oppstilte fartsmålerne kan man se hvem i familien som klarer å sette fartsrekord. 

I 2015 kom Wild River, Europas lengste utendørs vannsklie. Wild River byr på 167 meter med fossende vann og spennende svinger. Etter en fartsfylt tur i Wild River-vannsklien kan hele familien svømme og leke i vannparkens utendørsbasseng, eller sole seg og slappe av i det populære uteområdet med liggestoler og spabasseng. 

I Lalandia Aquadome™ kan både små og store boltre seg i bølgene i bølgebassenget, suse ned vannskliene eller nyte et deilig boblebad, men det er også tatt særlig hensyn til at familiens aller minste skal kunne kose seg. Barnebassenget har en vanndybde på kun 30 centimeter og en temperatur på 32 grader, slik at smårollingene kan plaske rundt i trygge omgivelser.

Blir dere sultne og tørste kan dere trekke mot de hyggelige spisestedene og barene som serverer forfriskninger og deilig mat.

+4
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Barnelek og vintersport

Aquadomen er derimot ikke det eneste Lalandia har å by på, her finnes det utallige aktivitetsmuligheter for både store og små. Mens de eldre barna kan more seg med bowling og minigolf sammen med de voksne, vil de yngste elske det store innendørs lekelandet Monky Tonky Land. Her kan de delta i barnevennlige aktiviteter, more seg i skliene og på små ballbaner, eller bygge spennende ting i det store LEGO-lekeområdet.

Men det er også mulighet for å utfolde seg i gøyale vinteraktiviteter. Winter World er en innendørs vintersportarena for de som er ute etter litt fart og moro. Her kan du leke deg i akebakken, kjøre morsomme bumpercars på isen, eller teste dine egne ferdigheter i skibakken og på skøytebanen.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Mye moro for én pris

I opplevelsessenteret Lalandia finner du også gode muligheter for shopping og restaurantkos. Den store arkaden Lalandia Plaza er bygget som et sydeuropeisk torg som alltid står under blå himmel. Bak disse flotte husfasadene finner du barnevennlige restauranter, spennende butikker og masse underholdning.

Velger dere å bo på Lalandia vil adgangen til badelandet Aquadome™ og lekelandet Monky Tonky Land være inkludert i prisen, og Lalandia Ekspressen gjør det enkelt å komme seg fram og tilbake mellom feriehusene og senterbygningen. Feriehusene er derfor det ideelle utgangspunktet for å kombinere familiehygge med uforglemmelige opplevelser.

Byen Billund er først og fremst kjent for fornøyelsesparken, men det er mye annet å oppleve i området rundt. LEGOLAND® Billund Resort har nemlig slått seg sammen med Lalandia, GIVSKUD ZOO, og hele åtte kommuner, om å skape verdens beste destinasjon for familieferie. Vær viking for en dag, eller prinsesse på et slott. Dra på hvalsafari og opplev verdensarven i Vadehavet eller i honninghjertebyen Christiansfeld. Besøk Nordens elste by, Ribe. Shop amok og kjøl deg deretter ned med årets beste dukkert – på en sandstrand i særklasse.

Med så masse aktiviteter å velge mellom er det duket for deres beste ferie noensinne.

Flere fordeler for deg som bestiller reisen hos Color Line

Fordelskortet Be Happy Pass er inkludert i prisen når du bestiller pakkereise med båtreise og overnatting på Lalandia Feriehus hos Color Line. Med Be Happy Passet i hånden vil du og familien få Gulltilbud på alt fra mat og drikke, til opplevelser. 

Se alle Be Happy Pass-fordelene her.