Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Bo som heltene i eventyrene.

Du kommer ikke tettere innpå LEGOLAND® sin magiske verden enn når du bor på Hotel LEGOLAND®. Med praktisk plassering midt i smørøyet har du kort vei til alle opplevelser parken har å by på. 

Bo i et eventyr

Bestiller du turen og oppholdet via Color Line vil du få et spennende tema-rom som vil gi familien en helt spesiell opplevelse. Her kan dere velge å bo som riddere og prinsesser, eller som skumle pirater. Felles for alle rommene er at de har LEGO-klosser som barna kan kose seg med.

Velger dere Kids House bor dere bokstavelig talt midt i LEGOLAND, med en flott utsikt fra vinduene der dere kan følge livet i parken fra tidlig om morgenen til sent på kveld.

Piratrommene er stedet for modige, små sjørøvere. Her kan du enten bo på et piratskip, med kruttønner til nattbord og kapteinen over sengen, eller på en skatteøy med palmetrær, skattekartet på veggen og et gulv som ligner en sandstrand. Hotellet har en temafløy – Adventure trail, der rommene er innredet som spennende skattekamre eller adventure-rom.

På LEGO Friends-rommene kan du bo sammen med venninnene fra Heartlake City og kjæledyrene deres. La dere begeistre av det fargerike universet dere kjenner så godt: besøk Emmas salong eller sov i Olivias tretopphus. La magien begynne!

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Tilrettelagt for barnefamilier

Her er det lagt stor vekt på at barna skal trives, og hotellet kan derfor friste med barnevennlige aktiviteter som skattejakt og byggekonkurranser, og selvfølgelig et lekerom fullt av legoklosser. Hotel LEGOLAND sørger for en eventyrlig miniferie for hele familien, og det er ingen grunn til å frykte at ungene skal kjede seg.

I hotellets mange lekerom kan ungene kose seg med tegnefilmer, spille playstation eller lage byggverk med tusenvis av lekeklosser sammen med jevnaldrende. Og når de ønsker litt frisk luft, kan de fortsette moroa på lekeplassen utenfor. Siden barn liker å være aktive, arrangeres det også ulike konkurranser og skattejakter som de kan velge å delta på.

Mange fordeler

Ettersom Hotel LEGOLAND er en del av LEGOLAND Billund Resort, vil du oppnå mange fordeler dersom du velger å bo her. Du kan for eksempel kjøpe et Resort Pass, som gir deg ubegrenset tilgang til både LEGOLAND, Lalandia Aquadome™, Monky Tonky Land og GIVSKUD ZOO under hele oppholdet.

Med LEGOLAND som nærmeste nabo har dere et mangfold av attraksjoner og opplevelser innenfor rekkevidde, men det mangler heller ikke på lek og moro på hotellet. Bestiller du opphold i LEGOLAND Billund Resort gjennom Color Line får du også et Be Happy Pass som gir deg rabatter og spesialtilbud på alt fra mat og drikke til spennende opplevelser.

Les mer om LEGOLANDS attraksjoner

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Tid for avslapning

Selv om LEGO er spennende selv for de voksne, har hotellet også sørget for at du vil finne gode muligheter for avslappende voksentid. Og etter en lang dag på oppdagelsesferd i LEGOLAND kan litt avslapning være akkurat det du trenger. I hotellets familierestaurant kan dere nyte et godt måltid fra Á la carte-menyen, Grill House, eller den bugnende Family Buffet. En egen, liten barnebuffet sørger også for at familiens minste vil storkose seg med middagen. 

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Etter en god middag kan ungene kose seg i lekerommet, mens de voksne nyter en kopp kaffe i peisestuen. Når du bor på Hotel LEGOLAND får du også gratis inngang på Billund Svømmebad. Her kan du ta deg en deilig dukkert, eller tillate deg selv litt avslapning og pleie i deres wellness-avdeling.

Kort vei til opplevelsene

Det er flere fordeler ved å bo midt i eventyret. Ikke bare er det kort vei til alle opplevelsene, men når du trenger en pause fra moroa er det også kort vei til hotellrommets deilige seng. Her er alt lagt til rette for at hele familien skal få en fantastisk miniferie, med opplevelser som barna aldri vil glemme. Best av alt er at turen hit heller ikke er så lang. Reiser du med Color Line SuperSpeed fra Kristiansand eller Larvik, er du fremme i Hirtshals etter tre til fire timer, og herfra finner du enkelt frem til LEGOLAND i Billund. Med både mat og drikke, shopping og lekerom om bord, er dette en ypperlig måte å reise på når man har barn med på turen.

Booker du turen via Color Line får du også et Be Happy Pass gratis, som gir deg rabatt i butikker og kafeer i Billund, Kolding, Vejen, Middelfart, Esbjerg, Varde, og Vejle og Middelfart.

Velkommen til verdens beste familieferie

Det er store ord – "verdens beste", men det er faktisk det de sier – gjestene som selv har opplevd LEGOLAND® Billund Resort. "Vår beste familieferie noensinne’ sier én. "Ferien oversteg alle våre forventninger" sier en annen. Det er nemlig noe spesielt med LEGOLAND, som nå har slått seg sammen med Lalandia®GIVSKUD ZOO, og hele åtte kommuner, om å realisere en drøm: å skape verdens beste sted for familieferie.

Utlev drømmen. Vær viking for en dag, eller prinsesse på et slott. Dra på hvalsafari og opplev verdensarven i Vadehavet eller i honninghjertebyen Christiansfeld. Besøk Nordens elste by, Ribe. Shop amok og kjøl deg deretter ned med årets beste dukkert – på en sandstrand i særklasse.

Med så masse aktiviteter å velge mellom er det duket for deres beste ferie noensinne.

Når du bestiller et opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Color Line, får du et gratis fordelskort med adgang til rabatter, gode tilbud og spesielle opplevelser. Vil du for eksempel prøve Bridgewalking, eller gå bak kulissene og vekke dyrene  i GIVSKUD ZOO? Vil du holde en ugle på armen eller få en tektitt fra et et meteorittnedslag med hjem? Se alle Be Happy Pass-fordelene her.