Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Derfor er skipet så populært – hos store og små.

Veien mellom Norge og Danmark er kort med Color Line SuperSpeed som trafikkerer strekningene mellom Kristiansand-Hirtshals og Larvik-Hirtshals. 

Rask overfart

Det tar bare 3-4 timer fra du kjører om bord til du er vel i havn i Danmark, og såpass med tid trenger du for å få med deg skipenes fasiliteter. Her er det nemlig mer enn nok å ta seg til for både voksne og barn. SuperSpeed1 seiler fra Kristiansand og SuperSpeed2 fra Larvik. Begge skipene går på strøm når den ligger til kai. Dette reduserer utslipp av CO2 og nitrogendioksid betraktelig, og har positiv effekt på lokalmiljøet i havnen.

Les mer om Color Lines rutetilbud her.

Reis på barnas premisser

– Når vi reiser med Color Line SuperSpeed slipper vi urolige barn i baksetet. Det er deilig at barna kan boltre seg i lekerommet. Og med den korte veien fra fergehavnen i Hirtshals til Legoland Billund Resort blir det ikke så mye tid til å kjede seg, sier Silje Haarklau.

Hun har tatt med seg datteren Kamille (3) og hennes kompis Oskar (4) på en Danmarkstur.

Hvis barna har en fin reise, får foreldrene det også, og om bord på Superspeed finnes en rekke tilbud beregnet på den yngre garde. I skolens ferier er barnas egen Captain Kid om bord med show og spennende skattejakt for de yngste. Captain Kid har en helt egen is som han deler med sine små passasjerer. 

Familien er også i fokus hver helg, med skreddersydde aktiviteter som favner om både de minste og de litt større, og som gjør overfarten ekstra morsom og behagelig for hele familien. Captain Kid er selvsagt på plass for å ønske barna velkommen om bord.

– SuperSpeed har sklier, klatrevegg og ballrom. Og ekstra stas er det når Captain Kid stikker innom og lager ekstra mye liv og røre med sine kule «dansemoves», sier Haarklau.

+1
Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

SuperSpeed I, som trafikkerer strekningen Kristiansand-Hirtshals, har også et prisbelønnet lekerom, med spill, sklie og ikke minst klatrevegg. Denne er laget i glass, slik at foreldrene kan følge med når barna øver seg på klatring. Det vises også tegnefilmer om bord i et lite rom ved taxfreebutikkene.

Om bord i Superspeed II, som trafikkerer strekningen Larvik-Hirtshals, er det en egen Family Lounge, ideell for småbarnsfamilier. Barna kan utfolde seg i lekeapparatene mens de voksne følger med fra de 95 sitteplassene i det åpne, oversiktlige området. Dersom barna ønsker å se film,  er det også en storskjerm i Family Loungen. I Larvik er det også et lekerom på terminalen.

Taxfree-shopping

Shoppingtilbudet om bord er virkelig godt, med et areal på mer enn 1000 m2. Ikke nok med at det bugner av kjente taxfreeprodukter, parfyme, elektronikk og lignende; her er det også en FashionShop med merkeklær, sko, smykker og solbriller, for å nevne noe. I tillegg har SuperSpeed en lekker DeliShop med gode matvarer. Her kan du handle inn til ferien på vei til Danmark og til fryseren på vei hjem.

Et deilig måltid

SuperSpeeds Buffetrestaurant Catch Me If You Can er meget populær, og ikke uten grunn. Her finner du det aller meste, fra ferske skalldyr og fiskeretter til salater, dressinger, pålegg og ikke minst - et bugnende dessertbord med de lekreste oster, kaker, puddinger og mousser. En selvbetjent softis-maskin er selvfølgelig barnas favoritt. Plass i Buffetrestauranten bør forhåndsreserveres.

Skipene har også et eget cafeområde med enklere retter som pasta, pizza, baguetter og salater. SuperSpeed som går fra Kristiansand kan også skilte med restauranten Bluefins Ktichen. Her får du streetfood fra hele verden, med fokus på sunne råvarer.

Les mer om spisestedene her.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Sitteplasser

Vil du sikre deg en fast sitteplass under overfarten bør du forhåndsreservere denne. I tillegg til Buffetrestauranten kan du bestille plass i en av flystolsalongene - BusinessClass eller VoyagerClass. I BusinessClass har du fri tilgang til internett, tv, filmer og i tillegg er det et felles areal med fruktfat, kaffe, mineralvann og tilgang til dagens aviser. I VoyagerClass er det tilgang til tv, høretelefoner kan kjøpes i resepsjonen. 

Få gode fordeler

For deg som reiser eller ønsker å reise med Color Line, anbefaler vi et medlemskap i Color Club. Medlemskapet koster kun 160,- for 12 måneder, og gir deg blant annet spesialtilbud på reiser, avslag på utvalgte produkter om bord og mulighet til å opparbeide deg bonuspoeng.

Gi bort en reise

Color Line Verdikort er den perfekte gaven til den som har alt og er glad i å reise. Opplevelser kan man aldri få for mye av, og reiser gir gode minner som varer. Verdikortet bestiller du på Color Lines nettsider - enkelt og greit. Du kan selv bestemme hvor mye du vil gi, med et minstebeløp på kr 200,-. Verdikortet fra Color Line kan benyttes:

  • Som betaling på alle Color Lines reiser, både båt og hotellpakker
  • Som betaling i alle skipenes butikker og serveringssteder
  • Som betaling i serveringsstedene på Color Hotel Skagen