Din nettleser er for gammel. Vennligst oppgrader nettleseren din eller last ned en alternativ nettleser som Google Chrome eller Firefox.

Barnas favoritt er fortsatt på topp

Synes du det er vanskelig å bestemme hvor familien skal tilbringe sin neste ferie? LEGOLAND® Billund Resort gjør valget enkelt - dette er nemlig verdens morsomste reisemål, med alt dere trenger samlet på ett sted. 

Velkommen til verdens beste familieferie

Det er store ord – "verdens beste", men det er faktisk det de sier – gjestene som selv har opplevd LEGOLAND® Billund Resort. "Vår beste familieferie noensinne" sier én. "Ferien oversteg alle våre forventninger" sier en annen. Det er nemlig noe spesielt med LEGOLAND, som nå har slått seg sammen med Lalandia®, GIVSKUD ZOO, og hele åtte kommuner, om å realisere en drøm: å skape verdens beste sted for familieferie. 

Den lille, danske byen Billund kan i tillegg til Legoland nå lokke med opplevelser som badeland, dyrehage, strandliv, klatrepark og et splitter nytt Lego House.

Med så mange aktiviteter å velge mellom er det duket for den beste ferien noensinne.

 

Årets nyhet! Flyvende Ørn

Når LEGOLAND® i 2018 fyller 50 år, blir det en stor oppgradering av LEGOREDO® Town. Området utvides blant annet med en splitter ny berg-og-dalbane for de yngste. Flyvende Ørn suser gjennom et imponerende Rocky Mountains inspirert-landskap, hvor de små får en magekriblende tur på ryggen av den flyvende ørnen. Først beveger den seg 11 meter opp i luften, forbi toppen av Ørneklippen. Deretter går det raskt nedover, forbi alle præriens LEGO-dyr, før turen ender trygt ved perrongen.

Den klassiske attraksjonen LEGO® Canoe har også fått en skikkelig oppgradering, her er det bare å glede seg til hvin og skumsprøyt.

Alt samlet på ett sted

Sydjylland i Danmark har lenge vært et populært reisemål blant norske barnefamilier. Kanskje har du selv barndomsminner fra Legoland?

I tillegg til LEGOLAND® kan dere oppleve GIVSKUD ZOO og Lalandia®, og velge mellom å bo på det eventyrlige Hotel LEGOLAND®, i feriehus eller familierom i LEGOLAND® Holiday Village eller i komfortable og moderne LALANDIA feriehus.

LEGOLAND®

Nordmenn elsker sin danmarksferie. I snitt besøker en norsk familie tre attraksjoner i løpet av et opphold, og øverst på topplista ligger LEGOLAND. Du husker det sikkert fra da du selv var barn – hvordan du vasket gull, tok «lappen» i minibil og lurte på hvordan folkene der var blitt så innmari gode til å bygge LEGO?

LEGOLAND byr fremdeles på klassiske opplevelser, i tillegg til nyere lanseringer som for eksempel Haunted House som er en riktig nervepirrende opplevelse. Du bør også få med deg universet fra Star Wars, gjenskapt med over 5,3 millioner legoklosser.

Is i magen?

Polar Land er absolutt en opplevelse du bør få med deg. Og har du is i magen kan du dra på polarekspedisjon om bord på rutsjebanen Polar X-plorer, som har et fem meter langt fall. 

LEGO NINJAGO® World.

Noe av det mest spennende dere kan gjøre er å ta turen til LEGO NINJAGO® World. 

Her kan dere utfordre ninjaferdighetene ved å teste smidighet, styrke, balanse og hurtighet samt gjennomføre årets største utfordring – NINJAGO® The Ride.

Gled dere til å bli trukket inn i NINJAGO® universet, hvor dere lærer å mestre de fire elementene ild, lyn, jord og is.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Lalandia

I LEGOLAND ligger opplevelsessenteret Lalandia, med sine mange aktiviteter, butikker og spisesteder. Her finner du også Skandinavias største tropiske badeland, Lalandia Aquadome™,med vannsklier og tropiske palmer. Opplev den 102 meter lange vannsklien Twister, som starter høyt oppe i Aquadome og snurrer dere rundt i en gigantisk trakt før dere lander trygt i bassenget. Ikke glem å få med deg Wild River, Europas lengste utendørs vannsklie. Wild River byr på 167 meter med fossende vann og spennende svinger.

Etter en tur i Wild River kan hele familien svømme og leke i utendørs svømmebassenget eller sole seg og slappe av i det populære uteområdet med liggestoler og spabasseng. Dette området blir utvidet slik at det blir enda bedre plass til å nyte badelivet under åpen himmel. Både Wild River-vannsklien og det nye svømmebassenget har oppvarmet vann og vil være åpne hele året. 

Barna vil også elske det store lekelandet Monky Tonky Land som befinner seg her, eller utfolde seg i fartsfylte vinteraktiviteter i Winter World.

LEGO® House – Legoklossens hjem

Opplev det unike opplevelsessenteret med fokus på både lek og læring. Start ditt besøk opp trappen forbi Tree of Creativity, en av verdens største LEGO-modeller. Den er laget av over seks millioner legoklosser og byr på mange spennende overraskelser. I toppetasjen venter Masterpiece Gallery som er en hyllest til alle LEGO-fans. Her kan du se noen unike LEGO-modeller, bygget av fans fra hele verden. Disse blir byttet ut med jevne mellomrom.

Huset forøvrig er delt inn i forskjellige soner med ulike temaer som bare venter på å bli utforsket. I rød sone er det fokus på kreativitet, grønn sone handler om sosial lek, blå sone stimulerer de kognitive evnene og i gul sone er følelsene i sentrum.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

GIVSKUD ZOO

En kort kjøretur fra Billund finner du også GIVSKUD ZOO, en dyrepark som sies å være et lite stykke Afrika. Dette er en safaripark hvor du kan kjøre gjennom dyrehagen med egen bil, og observere løver og andre eksotiske dyr, fra bilsetet. Det er også mulig å utforske deler av parken til fots, eller du kan velge å hoppe på Safaribussen og få en guidet rundtur.

Få også med dere årets nyhet "tilbake til istiden" – 12 000 m2 med spennende opplevelser for hele familien. Her kan dere kan lære mer om hvordan perioden formet det danske landskapet og ikke minst se modeller av mammutter og andre kjemper.

Klikk på bildet for å åpne bildegalleri.

Kort vei til drømmeferien

Under oppholdet kan dere velge å bo på et av de morsomme temarommene på Hotel LEGOLAND, eller i et av de 837 moderne feriehusene i Lalandia. Uansett hva dere velger vil dere befinne dere midt i smørøyet, med kort avstand til alle attraksjoner.

Ferien blir enda morsommere med Be Happy Pass

Når du bestiller et opphold i LEGOLAND® Billund Resort gjennom Color Line, får du et gratis fordelskort med adgang til rabatter, gode tilbud og spesielle opplevelser. Vil du for eksempel prøve Bridgewalking, eller gå bak kulissene og vekke dyrene  i GIVSKUD ZOO? Vil du holde en ugle på armen eller få en tektitt fra et et meteorittnedslag med hjem? Les mer om Be Happy Pass her.

Slik kommer du hit

Reisen til Danmark kan du gjøre med Color Line SuperSpeed fra Larvik eller Kristiansand. Båten har to daglige avganger fra hver by, og turen over Skagerrak tar mellom tre og fire timer. På veien kan barna leke og bli underholdt av Captain Kid, som gjør det til en behagelig båttur for både barn og foreldre.